Α) Ελλάδα

Το κατάστημα μας αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής είναι 2,5€. Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,5€. Για αγορές προϊόντων (σε μια συναλλαγή) συνολικής αξίας άνω των 39€ η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier και Easymail (σε αποκλειστική συνεργασία για όλη την Ελλάδα με την Speedex). Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Οι χρόνοι παράδοσης που ισχύουν για τις παραγγελίες σας είναι οι παρακάτω:

  • Κανονικές περιοχές: 1-3 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: 1-5 εργάσιμες

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, πανδημίες κτλ.) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας. Μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο drandakis.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε ώρα και ημέρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών στο info@drandakis.gr αναφέροντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή της. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας αφού η παραγγελία έχει φύγει από τα γραφεία μας τότε δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα δείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Για οποιαδήποτε απορία μας στέλνετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@drandakis.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 28340 51533.

Β) Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βορειά Μακεδονία

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική, 3-10 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες άνω των 150€ είναι δωρεάν, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας η επιβάρυνση ανέρχεται στα 10€.

Γ) Χώρες εντός Ευρώπης

Αποστολές γίνονται με την υπηρεσία ACS Courier η DHL EXPRESS, 3-10 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες άνω των 500€ είναι δωρεάν (ασφαλισμένες, συστημένες), ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας η επιβάρυνση ανέρχεται στα 15€.

(Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία)

Δ) Υπόλοιπες χώρες

Αποστολές γίνονται με την υπηρεσία DHL EXPRESS, 3-10 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 35€ (ασφαλισμένες, συστημένες).

(Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Νορβηγία, Λιχτενστάιν, Ελβετία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κατάρ, Κόσοβο, Τουρκία, Σερβία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Κόσοβο)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για αποστολές σε αυτές τις χώρες, οι δασμοί και τα τελωνειακά έξοδα θα είναι ευθύνη του παραλήπτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραγγείλετε από χωρά, που δεν αναγράφετε στις προηγούμενες παραγράφους, επικοινωνήστε στο email μας info@drandakis.gr.