Α) Ελλάδα

Το drandakis.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής είναι 2,5€. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και την ACS Courier. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Για άγορές προϊόντων (σε μια συναλλαγή) συνολικής αξίας άνω των 29€ η αποστολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Οι χρόνοι παράδοσης που ισχύουν για τις παραγγελίες σας είναι οι παρακάτω:

  • Κανονικές περιοχές: 1-3 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: 1-5 εργάσιμες

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, πανδημίες κτλ.) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να ενημερωθείτε από εμάς και να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε ακόμη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας.

Μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο drandakis.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε ώρα και ημέρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών στο info@drandakis.gr αναφέροντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή της. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας αφού η παραγγελία έχει φύγει από τα γραφεία μας τότε δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα δείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Για οποιαδήποτε απορία μας στέλνετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@drandakis.gr ή επικοινωνείστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 28340 51533.

Β) Χώρες εντός Ε.Ε

Από χώρες εντός της Ε.Ε οι παραγγελίες άνω των 300€ είναι δωρεάν (ασφαλισμένες, συστημένες) ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας η επιβάρυνση ανέρχεται στα 10€

Γ) Χώρες εκτός Ε.Ε

Γ) Από χώρες εκτός της Ε.Ε οι παραγγελίες άνω των 500€ είναι δωρεάν (ασφαλισμένες, συστημένες) ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας η επιβάρυνση ανέρχεται στα 25€.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις χώρες αυτές ενδέχεται να επιβληθούν διάφοροι φόροι οι οποίοι επιβαρύνουν τον παραλήπτη.